top of page
Op de weegschaal

Voedingsbegeleiding

Maak van jou gezondheid een hoofdprioriteit, dus zorg ervoor dat je er de nodige aandacht aan besteed. Voedingsdeskundige Tara helpt je op weg en begeleidt je totdat je al jouw gezonde doelen hebt bereikt. Of je nu gewicht wilt verliezen of onder controle wilt houden, er zijn zoveel verschillende manieren waarop Tara je kan helpen. Bekijk hieronder de methode van de aangeboden diensten en aarzel niet om contact op te nemen indien je nog met vragen zit.

Aanbod

Aanbod

Methode

Beauty Consultant_edited_edited_edited.jpg

Persoonlijk

Gedurende de begeleidingssessies zullen we uw huidige eetgewoonten evalueren, eventuele hindernissen identificeren en in samenspraak een plan opstellen om uw doelen te bereiken.

pexels-andres-ayrton-6550823.jpg

Opvolging

We geloven in het belang van regelmatige opvolging om uw voortgang te monitoren en eventuele aanpassingen aan te brengen om ervoor te zorgen dat u op het juiste spoor blijft. Ons doel is om u te ondersteunen en te motiveren tijdens uw reis naar een gezondere levensstijl.

Kwaliteit & Educatie

U wordt voorzien van waardevol advies, praktische tips en strategieën om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en te behouden.

7.png

Voedingsplan op maat

Op basis van de voedingsanalyse stel ik een persoonlijk voedingsplan op dat is afgestemd op jouw doelen en behoeften. Dit plan omvat gebalanceerde maaltijden en snacks, waarbij ik rekening houd met jouw voorkeuren, levensstijl en eventuele voedingsbeperkingen. Ik bied ook praktische tips en suggesties om gezonde voedingskeuzes te maken.

taste of fit logo_edited_edited.png
bottom of page